Warehousing

De opslag van goederen is een belangrijk onderdeel van het logistieke proces. Bij Horizon Shipping and Agencies begrijpen we dat. Door uw goederen bij ons in opslag te zetten, zorgt u ervoor dat producten veilig en in optimale conditie blijven totdat ze getransporteerd worden. Dit aspect van transport vereist nauwgezette planning en beheer.

Zeetransport

Wij bieden diverse oplossingen voor opslag en overslag van goederen

Onze goed beheerde opslag van goederen verhoogt de efficiëntie door de snelle toegang en de goede organisatie van de voorraad. Dit zorgt voor een vlot transportproces. Daarnaast helpt onze effectieve opslag van goederen bij het minimaliseren van risico’s zoals beschadiging en verlies. Zo kunnen bedrijven ook flexibeler inspelen op marktveranderingen, omdat ze in staat zijn snel te reageren op fluctuerende vraag en aanbod. Klanten kunnen ons benaderen voor diverse warehousing oplossingen:

Import

Als goederen arriveren in Rotterdam, bijvoorbeeld transport vanuit Azië, kan de container in ons warehouse gelost worden en tijdelijk opgeslagen worden. Goederen worden op pallets gelost en op verzoek van de klant afgeleverd op de door de klant gekozen bestemming. Indien deze voor lossing is aangegeven, kunnen wij de lading ook splitsen en sorteren. Dit wil zeggen dat de goederen per soort en/of kleur gesorteerd worden en de klant bij aankomst de pallets alleen maar het eigen warehouse in hoeft te rijden.

Export

Als goederen Rotterdam moeten verlaten, bijvoorbeeld transport naar Amerika, kan ervoor gekozen worden om goederen door ons af te laten halen en tijdelijk op te slaan in ons warehouse. Indien goederen gereed zijn voor vertrek, zorgen wij dat de container bij het warehouse komt en de goederen in de container geladen worden. Ook zorgen wij ervoor dat de goederen op de juiste manier worden vastgezet door middel van lashing en securing.

Neem contact met ons op

Neem contact met ons op voor een offerte op maat. Wij bieden gespecialiseerde diensten voor de import, opslag en export van zeevracht die zijn afgestemd op uw specifieke eisen en behoeften. Onze expertise in zowel de opslag van goederen als zeetransport zorgt ervoor dat uw producten veilig, efficiënt en kosteneffectief worden behandeld, van opslag tot levering.

Contact

Heel belangrijk

  • Na korte periode ontstaan kosten voor loodshuur
  • Kosten voor splitsen en sorteren zijn per carton
  • Beide services zijn inclusief het uithalen en inleveren van container en douaneformaliteiten
Horizon Shipping and Agencies