Warehousing

Klanten kunnen ons ook benaderen voor diverse warehousing oplossingen. Voorbeelden hiervan zijn;

Zeetransport

Op- en overslag van goederen

Import
Als goederen arriveren in Rotterdam kan container in ons warehouse gelost worden en tijdelijk opgeslagen worden. Goederen worden op pallets gelost en op verzoek van de klant afgeleverd op de door de klant gekozen bestemming. Indien voor lossing aangegeven kunnen wij de lading ook splitsen en sorteren. Dit wil zeggen dat goederen per soort en/of kleur gesorteerd worden en klant bij aankomst de pallets alleen maar het eigen warehouse in hoeven te rijden.

Export
Als goederen Rotterdam moeten verlaten kan ervoor gekozen worden om goederen door ons af te laten halen en tijdelijk op te slaan in ons warehouse. Indien goederen gereed zijn voor vertrek zorgen wij dat container bij het warehouse komt en de goederen in de container geladen worden. Ook zorgen wij ervoor dat de goederen op de juiste manier worden vastgezet door middel van lashing en securing.

Neem contact met ons op

Neem contact met ons op voor een offerte op maat. Wij zorgen ervoor dat uw goederen veilig, efficiƫnt en tegen concurrerende tarieven worden vervoerd. Wij bieden op maat gemaakte oplossingen die zijn afgestemd op uw specifieke behoeften, van de opslag van goederen tot de volledige afhandeling van uw export. Laat ons uw handelsactiviteiten ondersteunen met onze expertise en ervaring in zeetransport.

Contact

Heel belangrijk

  • Na korte periode ontstaan kosten voor loodshuur
  • Kosten voor splitsen en sorteren zijn per carton
  • Beide services inclusief;
    • Uithalen en inleveren van container
    • Douaneformaliteiten
Horizon Shipping and Agencies