Airfreight

Klanten kunnen ons ook bereiken voor het versturen van luchtvrachtzendingen van en naar Amsterdam. Het kan hierbij gaan om kleine pakketten tot palletzendingen.  Het gaat voor klanten vaak om hele urgente zendingen. Luchtvracht is by far de duurste optie en daarom vaak niet rendabel, tenzij de belangen heel groot zijn.

Zeetransport

Binnen enkele dagen kunnen goederen van door-to-door geleverd worden en worden alle facetten verzorgd. Denk hierbij aan;

  • Douaneformaliteiten
  • Transport

Neem contact met ons op

Neem contact met ons op voor een offerte op maat. Wij zorgen ervoor dat uw goederen veilig, efficiënt en tegen concurrerende tarieven worden vervoerd. Wij bieden op maat gemaakte oplossingen die zijn afgestemd op uw specifieke behoeften, van de opslag van goederen tot de volledige afhandeling van uw export. Laat ons uw handelsactiviteiten ondersteunen met onze expertise en ervaring in zeetransport.

Contact

Heel belangrijk

Kosten berekend op basis van actueel of volumegewicht. Volume verhouding tussen actueel en volumegewicht is 1 cbm = 167 kg. Als actuele gewicht lager is, is volumegewicht van toepassing.

Horizon Shipping and Agencies