Trucking

Voor import en vrachtlogistiek gaat u naar Horizon Shipping and Agencies. Effectieve import en vrachtlogistiek zorgen voor een vlotte doorstroming van goederen en zijn onmisbaar voor bedrijven die zich richten op internationale handel. Wij plannen, organiseren en voeren processen uit die nodig zijn om goederen van de ene naar de andere plek te verplaatsen. Dit vereist kennis van zowel de lokale als internationale markt, en een vermogen om snel te reageren op veranderende omstandigheden.

Zeetransport

Het belang van import en vrachtlogistiek

De rol van import en vrachtlogistiek in de mondiale handel kan niet worden onderschat. Bij de import uit Azië, bijvoorbeeld, is een grondige kennis van vrachtlogistiek belangrijk om te zorgen voor een efficiënte doorvoer van goederen. De complexiteit van import en vrachtlogistiek vereist expertise in het omgaan met douanevoorschriften, transportnetwerken en opslagbeheer. Een goed beheer van de import van zeevracht helpt bedrijven niet alleen om kosten te besparen, maar ook om de betrouwbaarheid van de levering te verzekeren, wat belangrijk is voor het handhaven van sterke klantrelaties en het opbouwen van een goede reputatie op de internationale markt.

LTL- en FTL-oplossingen

Binnen Europa kunnen wij onze klanten een LTL-oplossing bieden. Dat wil zeggen dat wij van deelladingen kunnen bieden. In een reguliere trailer kunnen 33 europallets geladen worden. Of een u nu een of twintig pallets wilt vervoeren, wij kunnen dit regelen!

LTL – Less Container Load = deellading per trailer binnen Europa / kosten worden per laadmeter berekend.

1 europallet (120×80 cm) = 0,4 laadmeter

1 blokpallet (120×100 cm) = 0,5 laadmeter

Laadmeter berekening is lengte (in meters) x breedte (in meters) / 2,4

FTL – Full Container Load = volle trailers binnen Europa / FTL  = 33 europallets

Ook voor volledige zendingen (FTL) zijn wij in te schakelen. In een volle trailer passen 33 europallets. Het voordeel is dat alleen de eigen lading van de klant in dit geval in de trailer geladen wordt en de doorlooptijd sneller is. Voor alle bestemmingen binnen Europa kunnen wij de klant van dienst zijn!

Neem eenvoudig contact met ons op

Neem contact op met ons voor een offerte op maat. Wij bieden uitgebreide oplossingen voor al uw behoeften op het gebied van zeetransport van het managen van complexe importprocessen tot het zorgen voor efficiënte transportoplossingen voor uw zeevracht. Onze ervaring en expertise stellen ons in staat om u te ondersteunen bij elke stap van het importproces, waarbij we ervoor zorgen dat uw goederen veilig, op tijd en tegen concurrerende tarieven worden geleverd.

Contact

Heel belangrijk

Het gaat hier zowel om import als export van vrachtlogistiek.
Eventuele douanezaken kunnen ook geregeld worden voor orders van/naar bijvoorbeeld;

  • Verenigd Koninkrijk
  • Ierland
  • Zwitserland
Horizon Shipping and Agencies