Trucking

Behalve voor zeevracht kunnen klanten ons ook benaderen voor trucking. Binnen Europa kunnen wij onze klanten een LTL oplossing bieden. Dat wil zeggen dat wij van deelladingen kunnen bieden. In een reguliere trailer kunnen 33 europallets geladen worden. Of een klant nu 1 of 20 pallets wil vervoeren? Wij kunnen dit regelen!

Zeetransport

LTL – Less Container Load = deellading per trailer binnen Europa / kosten worden per laadmeter berekend.

1 europallet (120×80 cm) = 0,4 laadmeter
1 blokpallet (120×100 cm) = 0,5 laadmeter

Laadmeter berekening is lengte (in meters) x breedte (in meters) / 2,4

Ook voor volledige zendingen (FTL) zijn wij in te schakelen. In een volle trailer passen 33 europallets. Voordeel is dat alleen de eigen lading van de klant in dit geval in de trailer geladen wordt en de doorlooptijd sneller is.  Voor alle bestemmingen binnen Europa kunnen wij de klant van dienst zijn!

FTL – Full Container Load = volle trailers binnen Europa / FTL  = 33 europallets

Neem contact met ons op

Neem contact met ons op voor een offerte op maat. Wij zorgen ervoor dat uw goederen veilig, efficiënt en tegen concurrerende tarieven worden vervoerd. Wij bieden op maat gemaakte oplossingen die zijn afgestemd op uw specifieke behoeften, van de opslag van goederen tot de volledige afhandeling van uw export. Laat ons uw handelsactiviteiten ondersteunen met onze expertise en ervaring in zeetransport.

Contact

Heel belangrijk

Het gaat hier zowel om import- als export
Eventuele douanezaken kunnen ook geregeld worden voor orders van/naar bijvoorbeeld;

  • Verenigd Koninkrijk
  • Ierland
  • Zwitserland
Horizon Shipping and Agencies