Import via luchttransport

  • Kostenbesparende verzending
  • Groot netwerk
  • Flexibele logistieke oplossingen

Horizon Shipping and Agencies verzorgt de import via luchttransport graag voor uw bedrijf. Import via luchttransport is bijzonder geschikt voor hoogwaardige of bederfelijke goederen, waarbij snelheid van levering van groot belang is. Grijp de kans om voorop te lopen in de internationale handel met luchttransport, waarbij u uw producten efficiƫnt, snel en veilig over de hele wereld kunt distribueren.

Zeetransport

Interesse? Vraag een offerte aan

Offerte aanvragen

De voordelen van import via luchttransport

Het grootste voordeel van import via luchttransport is de snelheid waarmee goederen kunnen worden geleverd. In tegenstelling tot import en vrachtlogistiek via zee, waarbij langere transittijden gebruikelijk zijn, biedt import via luchttransport een veel snellere optie. Dit is vooral belangrijk voor bedrijven die werken met tijdgevoelige producten. Hoewel import via luchttransport over het algemeen duurder is dan import van zeevracht, kan de hogere snelheid en frequentie van leveringen de hogere kosten compenseren, vooral wanneer snelle levering essentieel is voor uw bedrijfsmodel.

Vraag nu een offerte aan

Neem contact op met ons voor een offerte op maat. Als experts in zowel import via luchttransport als zeetransport, kunnen wij u helpen de beste logistieke oplossing voor uw bedrijf te bepalen. Wij bieden flexibele, efficiƫnte en betrouwbare importdiensten via luchttransport aan, die zijn aangepast aan uw specifieke behoeften en vereisten. Laat ons u helpen uw importprocessen te optimaliseren en uw bedrijf te laten groeien.

Shipping

Meld je aan voor de laatste Lucht- en Zeevracht tarieven

Wenst u periodiek op de hoogte gehouden te worden over de ontwikkelingen op zeevracht gebied? Schrijft u zich dan in voor onze nieuwsbrief!

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid

Horizon Shipping and Agencies